A Coolblade racksori precíziós klímaberendezések nagyon magas hatékonysággal, megbízható működéssel, változatos műszaki megoldásokkal szolgálja ki a szervertermek és adatközpontok hűtési igényét napi 24 órában, az év 365 napján folyamatos üzemben.

A Coolblade InRow BTD egységek racksori klímaberendezések, amelyeket kifejezetten a rack-szekrények közötti elhelyezésre terveztek, zárt hideg-/melegfolyosós hűtési kialakítás esetén.

A Coolblade InRow BTD berendezések a rack-szekrények által a melegfolyosóba kifújt levegőt visszahűtve a zárt hidegfolyosóba juttatja vissza. Nagysűrűségű hőterhelést kezel kis alapterületen, 42U vagy nagyobb rack-szekrények közé telepítve.

A Coolblade InRack BTD egységek a rack-szekrényen belüli hűtésre alkalmas berendezések. A rack-szekrényben keletkezett meleg levegőt hűti vissza közvetlenül és fújja vissza oda.

Lehetséges kialakításai: hűtőttvizes (CW és DW), direktexpanziós kompresszorral (ED+), vagy kompresszor nélkül (DX) a beltéri egységben. (Coolblade InRack berendezéseknél DX és CW kialakítás lehetséges.) Axiál, vagy radiálventilátorral, magas telepítési felxibilitással, valamint akár a legmagasabb TIER IV-es adattermi követelményeknek megfelelő redundancia kialakítása (DW). A precíziós klímák felszerelhetőek beépíthető párásítással, elektromos fűtéssel, valamint távolról monitorozható a működése.

A fejlett vezérlés folyamatos dinamika optimalizációt hajt végre, mindig a megfelelő mennyiségű klímát működteti a legmagasabb hatékonysággal. A 4,3″-os érintőképernyős kijelző könnyű és átlátható kezelést tesz lehetővé.

A kiválasztott berendezésre kattintva a gyártói oldalon részletes információt és letölthető tartalmakat talál.

Ajánlatkérését küldje el részünkre!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

BlueBox Coolblade InRow BTD racksori precíziós klímaberendezés 12-27 kW

Racksorba építendő klímaberendezések olyan adatközpontokban, ahol a hideg- és melegfolyosók külön vannak választva
Részletes információk a gyártói oldalon

BlueBox Coolblade InRack BTD racksori precíziós klímaberendezés 8-30 kW

Rack-szekrénybe fújó klímaberendezések adatközpontokban és szervertermekben
Részletes információk a gyártói oldalon