Unió klíma menedzsment

Papp Sándor

Pap Sándor
alapító tulajdonos

épületgépész-mérnök
ügyvezető igazgató

Az Unió Klíma sikerei mögött a közel 20 éve együtt dolgozó csapat áll.

Eredményeinket piacképes termékeinknek, kiforrott stratégiánknak és legfőképp elkötelezett kollégáinknak köszönhetjük.

Büszke vagyok munkatársaimra, akik a lehető legjobb minőségben, maximális szakmai elhivatottsággal és lojalitással dolgoznak ügyfeleink érdekében.

Együtt arra törekszünk, hogy a céget összetartva, értékeinket megőrizve a jövőben is meghatározó szereplői legyünk a klímapiacnak.

Hant Zsolt

Hant Zsolt

energetikai mérnök
műszaki igazgató

Nagygépes ajánlatok, tervezői terméktámogatás, folyadékhűtők, hőszivattyúk, IT hűtés, légkezelők, fan-coilok, VRV tekintetében. Értékesítés, műszaki kérdések, szervizmérnöki tevékenység.

Vincze Sándor

gépészmérnök
projektigazgató

Nagygépes ajánlatok, tervezői terméktámogatás, folyadékhűtők, hőszivattyúk, IT hűtés, légkezelők, fan-coilok, VRV tekintetében. Vállakozás vezetés, értékesítés és szervizmérnöki támogatás.

Kárpáti Zoltán

műszaki informatikus mérnök
mérnök üzletkötő

Nagygépes ajánlatok, tervezői terméktámogatás, kiemelten IT hűtés, VRV, hőszivattyúk, fan-coilok területén. Értékesítés, projektvezetés, szervizmérnöki támogatás.

Szabó Ágoston

műszaki előkészítő
szerviz

Szerviz ügyek, kisgépes ajánlatok, splitklíma, VRV, hőszivattyú és fan-coilok. Hibabejelentés, javítási, karbantartási munkák, szerviztámogatás.

Csonka Beáta

irodavezető

Tisztelt Partnereink!

Az UNIÓ KLÍMA Kft. az épületgépészet szakterületén szerzett értékesítési és szerviz tapasztalatokkal rendelkező összeszokott szakemberekből áll.
Klíma és légtechnikai berendezések forgalmazásával foglalkozunk, illetve ezekkel kapcsolatos tervezési, kivitelezési, karbantartási és szerviz feladatok végrehajtásában nyújtunk hatékony támogatást.

Az UNIÓ KLÍMA Kft. a BLUE BOX GROUP termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója, szerződött kereskedelmi és szervízképviselete. Az olasz gyárral 2001 óta állunk szoros kapcsolatban.
A BLUE BOX a folyadékhűtők és hőszivattyúk, klímaszekrények egyik vezető fejlesztő és gyártó cége, melynek tulajdonosa a svéd piacvezető klíma és légtechnikai óriás a SWEGON AB. Több mint 1300 alkalmazottat foglalkoztatnak, termékeiket a világ 55 országba exportálják. A BLUE BOX termékpalettán megtalálhatók a folyadékhűtők, hőszivattyúk, precíziós számítógéptermi klímaszekrények, racksori hűtők, roof-top és ipari technológiai, alacsony hőmérsékletű hűtők, valamint fan-coil készülékek. Berendezésire jellemzőek a kedvező árfekvés, gyors szállítási határidő és a megbízhatóság!
A folyamatos gyártmányfejlesztésnek és ellenőrzésnek köszönhetően kiváló minőségű klímaberendezéseket gyártanak, amit Eurovent minősítéssel is alátámasztanak.

A BLUE BOX termékei kiegészítik a SWEGON termékpalettáját, ezzel is erősítve annak piaci pozícióját, melyet a lég- és klímatechnika területén egyedi és korszerű megoldásaival vívott ki magának. A SWEGON egyike a leginnovatívabb légtechnikai gyártóknak, termékei között kompakt légkezelők, hűtővel egybeépített légkezelők, hűtőgerendák, hűtőmodulok, vizes és levegős klímarendszerek, légtechnikai befúvó és elszívó elemek találhatók. Az UNIÓ KLÍMA termékforgalmazásához a stabil műszaki hátteret, a garantált minőséget, a rendkívül széles termékpalettát a BLUE BOX több mint negyedévszázados gyártási tapasztalata, valamint a SWEGON évszázados múltra visszatekint tudásbázisa biztosítja.

A VRV és splitklíma területén a alapvetően a közkedvelt és megbízható HAIER berendezéseket forgalmazzuk, szereljük és karbantartjuk.
Igény esetén vevőinket prémium márkás készülékekkel is ki tudjuk szolgálni, mivel palettánkon megtalálhatók a DAIKIN, PANASONIC, LG és AIRWELL komfortklímák is.

Országos szervizhálózattal rendelkezünk, jól képzett szerviz technikusaink a nap 24 órájában elérhetők szerződött ügyfeleinknek.
Célunk Partnereink teljes körű kiszolgálása termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, munkájuk hatékony támogatása ezzel közös piaci sikereink elősegítése.

Tevékenységünk

  • az ipari berendezések, rendszerek telepítésétől, a lakások klimatizálásáig lefedi a hűtés és klímatechnikai szakma szinte minden területét, 
  • szállítási terjedelmünk: folyadékhűtők, hőszivattyúk, fan-coil készülékek, számítógéptermi precíziós klímaszekrények, légkezelők, roof-top készülékek, technológiai hűtések, alacsony hőmérsékletű hűtők, légkezelők, kompakt ( hűtővel egybeépített ) légkezelők, hűtőgerendák, légtechnikai elemek, VRV és split klímák,
  • megtervezzük, kiválasztjuk a hűtési és légtechnikai rendszereket a vevői igényeknek megfelelően, elektromos és környezetvédelmi elírások szigorú figyelembevételével,
  • gondoskodunk a berendezések időben történő szállításáról,
  • a helyszínen telepítjük, beüzemeljük azokat,
  • a telepítést követen rendszeres és eseti karbantartást is biztosítunk az általunk beszerelt berendezésekre, alkatrészellátás biztosításával, 24 órás szervizzel,
  • honlapunkon folyamatosan frissülő adatokkal elérhetővé tesszük a termékinformációkat, biztosítjuk a rendszeres magas szintű oktatást, továbbképzést, gyártási folyamat bemutatásával.

Hasznos információkat talál honlapunkon, melyet a www.unioklima.hu oldalon ér el. Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy további információra van szüksége, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Unió Klíma Kft.
1033 Budapest, Zab utca 8.
Telefon : +36-1-240-2240
Telefax : +36-1-704-9823
Email : unio-klima@unio-klima.hu
Web : www.unioklima.hu

Várjuk megtisztelő megkeresésüket,

maradunk tisztelettel,

Pap Sándor
ügyvezető igazgató