Kezdőlap » Szervíz-3

Szervíz-3

Az Unió Klíma Kft. a BlueBox és Swegon termékek kizárólagos magyarországi kereskedelmi és szervizképviselete.

Biztosítjuk a Magyarországon telepített BlueBox és Swegon termékek zavartalan működését, szervizelését, eseti és szerződéses karbantartását, alkatrész ellátását.

A saját 20 fős szervizünkkel, valamint a szerződött stratégiai szervizpartnereinkkel együtt országos lefedettséget biztosítunk az általunk képviselt márkák termékeinek, így a folyadékhűtők, hőszivattyúk, klímaszekrények, légkezelők folyamatos üzemének biztosítására.

Kiemelt szervizeink vannak Budapesten, Győrben, Debrecenben és Miskolcon.

Szervizünk 24 órás ügyelettel rendelkezik, a szerződött partnereinknél akár 4 órán belüli kiszállással megkezdjük a hibaelhárítást.

Szervizmérnökeink, technikusaink 2001-től rendszeres továbbképzésen vesznek részt a BlueBox és Swegon szervizközpontokban, ahol közvetlenül a gyár szakembereitől értesülnek a berendezések legújabb műszaki fejlesztéseiről és lehetőségük nyílik azok tesztelésére.

Karbantartás területén országszerte hosszútávú referenciákkal rendelkezünk, az IT szerverhűtés területén, kórházakban, irodaházakban, bankokban, technológiai hűtéseknél, társas- illetve magánházakban.

Számunkra legfontosabb a Partnereink teljeskörű támogatása azáltal, hogy az általunk képviselt BlueBox és Swegon „működő” klímaberendezések megfelelő klimatikus környezetet biztosítanak számukra.

Lehetőség nyílik arra is, hogy a stabilabb üzembiztonság érdekében, a főbb alkatrészeket betárolva biztosítsuk Ügyfeleink részére az azonnali hibajavítás lehetőségét.

Használja ki szerviztámogatási rendszerünket, kössön velünk karbantartási szerződést!

  • Klíma karbantartásba történő befektetéssel számottevően csökkentheti azon üzleti veszteségek kockázatát, mely a hűtőberendezések idő előtti meghibásodásából ered.
  • Figyelemmel kell lenni arra, hogy a folyadékhűtők jelentős energiafelhasználók, melyek karbantartás nélkül még több energiát emésztenek fel. Ez pedig az energiaárakban megfigyelhető növekvő trend miatt tovább növelheti az üzemeltető működési költségeit.
  • A klímaberendezések rendszeres karbantartásával és működési paraméterek ellenőrzésével növeljük a hatékonyságot, csökkenjük az üzemeltetési költségeket is.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Értékesítés utáni garancia és műszaki támogatás: szerviz@unio-klima.hu